su compra


0 libro(s) - AR$0.00 Euros Dólares US
0 libro(s) - U$S0.00 Euros Pesos
0 libro(s) - €0.00 Pesos Dólares US
Usuario: Clave:
Registrarse
Facebook Twitter viernes 17 de septiembre del 2021 17-09-2021
Tapa del libro Ikigai

Ikigai

Ver Biografía

Disponible Disponible

Autor: MIRALLES, Héctor García

Origen: Argentina

Editorial: Entramat

ISBN: 9788416715121

Origen: Argentina

Icono e-book

Tipo de restricciones: Adobe DRM (+)

$ 611.48 Icono bolsa

5.10 U$S 7.64

Segons els japonesos, tothom té un ikigai, una raó per existir. Algunes persones lhan trobat i són conscients del seu ikigai, i altres el porten dins, però encara lestan buscant. Aquest és un dels secrets per a una vida llarga, jove i feliç com la que tenen els habitants dOkinawa, lilla amb la població més longeva del món. 
El projecte daquest llibre va sorgir unint lexperiència en cultura japonesa dHéctor García (autor dUn Geek al Japó), que porta dotze anys vivint al Japó, amb lexperiència com a escriptor de Francesc Miralles (autor de desenes de llibres i novelles i especialista en psicologia). Per escriure lobra, els autors van ser rebuts per lalcalde dOgimi (Okinawa), una localitat al nord del Japó amb líndex de longevitat més alt del món, i van tenir accés a entrevistar més dun cententar dels seus habitants.
Aquest llibre analitza per primer cop les claus dels centenaris japonesos per obtenir una existència optimista i feliç, i ens descobreix com salimenten, com es mouen, com treballen, com es relacionen amb els altres i el secret que guarden millor com troben likigai que dóna sentit a la seva existència i els impulsa a viure cent anys en plena forma.
Tenir un ikigai clar i definit, una gran passió, dóna satisfacció, felicitat i sentit a la vida. La missió daquest llibre és ajudar-te a trobar-lo, a més de descobrir moltes claus de la filosofia japonesa per a una llarga salut del cos, la ment i lesperit.
Una obra que ens apropa als secrets dels centenaris japonesos per a una vida saludable i feliç. Ofereix eines pràctiques per tal que el lector descobreixi el seu particular ikigai, la seva raó de ser.

Afinidades electivas
Otros libros del autor