su compra


0 libro(s) - AR$0.00 Euros Dólares US
0 libro(s) - U$S0.00 Euros Pesos
0 libro(s) - €0.00 Pesos Dólares US
Usuario: Clave:
Registrarse
Facebook Twitter viernes 18 de septiembre del 2020 18-09-2020
Tapa del libro El Seu Fill, una Persona Competent

El Seu Fill, una Persona Competent

Dit Kompetente Barn

Ver Biografía

Disponible Disponible

Autor: jesper juul

Origen: Argentina

Editorial: Herder Editorial

ISBN: 9788425431364

Origen: Argentina

Icono e-book

Tipo de restricciones: Ninguna (+)

$ 831.67 Icono bolsa

13.86 U$S 12.79

La institució familiar passa per moments crucials en què els valors destructius que caracteritzaven la convivència en els models tradicionals i jeràrquics com l'obediència, la violència física i emocional, o la conformitat poden i han de transformar-se. Just a l'arrel de molts conflictes quotidians s'hi troba la incapacitat del pares de convertir el seu amor pels fills en un comportament que expressi veritalblement aquest amor i de transformar les seves bones intencions en una interacció fructífera.
Els infants són persones competents que poden ensenyar-nos el que nosaltres necessitem aprendre. Ens donen les claus que ens permeten recuperar la nostra competència perduda i ens ajuden a evitar els models educatius que ha no són útils, sinó més aviat destructius. Aprendre dels nostres fills exigeix molt més que simplement parlar democràticamente amb ells.
Jesper Juul, conegut internacionalmente pels seus llibres dedicats a pares i professionals, ens proporciona les claus d'un nou paradigma que possibilita una convivència harmònica basada en la comprensió i el respecte mutu.

Afinidades electivas
Otros libros del autor